Pages

Thursday, August 21, 2014

Cadar Patchwork Murah!

Assalamualaikum semua. Tengah cari cadar patchwork murah-murah ke? Boleh dapatkannya di Jelitayu Collection.

Corak sentiasa diperbaharui setiap bulan. Harga adalah termurah di pasaran. Sekali beli pasti tidak akan menyesal dan mahu tambah koleksi lagi.



Sebenarnya saya pun salah seorang peminat cadar patchwork ni. Kenapa saya suka cadar patchwork? Saya senaraikan keistimewaan dan kelebihan cadar patchwork di bawah ini ya;

1. 100% kapas (cotton) tanpa campuran material lain
2. Kain yang sejuk dan tidak berbulu
3. Cadar yang tebal (puas hati pakai)
4. Tidak perlu susah-susah tegangkan cadar, cadar sentiasa terletak dengan elok atas tilam (walaupun anak lompat-lompat atas tu). Sesiapa sibuk tak sempat tegang kan cadar tapi nak bilik nampak kemas sentiasa wajib dapatkan cadar ni!
5. Boleh basuh dengan mesin basuh

6. Dan macam-macam lagi kelebihannya.

Jelitayu Collection menawarkan harga yang terendah dalam pasaran, bagi yang berminat mendapatkannya cepat-cepat contact nombor phone 0139578958 (whatsapp/telegram/sms/call) atau emel jelitayucollection@gmail.com. Bagi yang mahu membeli cadar ini dalam jumlah yang banyak mahupun secara borong, harga yang lebih murah akan diberikan kepada anda, special price!

Selamat tidur malam dengan lebih lena, bersama cadar patchwork! (",)


0 comments: