Pages

Tuesday, May 26, 2009

Terlanjur Cinta

Waktu bergulir lambat merantai langkah perjalanan kita
Berjuta cerita terukir dalam menjadi sebuah dilema
Mengertikah engkau perasaanku tak terhapuskan

Malam menangis tetes embun membasahi mata hatiku
Mencoba bertahan di atas puing-puing cinta yang telah rapuh

Apa yang ku genggam tak mudah untuk aku lepaskan

Aku terlanjur cinta kepadamu dan telah kuberikan seluruh hatiku
Tapi mengapa baru kini kau pertanyakan cintaku

Aku pun tak mengerti yang terjadi apa salah dan kurang ku padamu
Kini terlambat sudah untuk dipersalahkan karna sekali cinta aku tetap cinta

Artis: Rossa feat Pasha Ungu

8 comments:

FarHa said...

waa suke gak lagu nih..ermm minat kumpul n layan lagu gak eh?? sama laa kite hehe....

tp sy lagi berminat lagu2 lama..like p ramlee haha

Cik Kmar said...

aah. kmar mmg peminat lagu indonesia. lagu2 dan lirik2nya cam berhantu skit, berhantu as in dengar x bosan2 dan rasa best semacam je. hehe.

FarHa said...

waaa bhyess tuhh hekhek...emm kemar minat erobik tak?? sy de dpt maklumat erobik ada kat mana2..igt nak ajak kawan2...yg sepupu sy tuhh memang kena paksa dohh haha kalo berminat conct sy dehhh

Cik Kmar said...

wah. ofkos i minat aerobik dan dancing. nnt nk pegi ajak la kmar skali hehehe.

FarHa said...

dancing??? waaa org ajak erobik die nak dancing plak...tp erobik ala2 dancing gak kan hehe...ok igt nak p ari jumaat nih...depan mydin..hope ada la minggu ni..last week tak de..frust gakk seposen....nanti per2 hal sy bgtahu abg arol dehh

ihsan_huhu said...

fulamak.. ape ag masuk r SYTYCD

FarHa said...

SYTYCD tu apa?? hehe

Cik Kmar said...

SYTYCD = So You Think You Can Dance. apa la ihsan. perli kiteorg ekk. xde r smpai thp tu nak dance, dance utk suka2 n sihatkn bdn je la. :-p