Pages

Tuesday, April 28, 2009

Real Neurological Test

[Sila buat test ini. Rugi kalau tidak buat.]

Real Neurological Test

Seat comfortably and feel calm

1. Find the C below. Do not use any cursor help.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2. If you already found the C, now find the 6 below.
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999699999999999
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

3. Now find the N below. It's a little more difficult.
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

This is not a joke. If you were able to pass this 3 tests, you can cancel your annual visit to your neurologist. Your brain is great and you're far from having Alzheimer Disease. Congratulations!

(Hehehe. Aku pass ketiga2 nya ok. Walaupun agak lambat nak cari C pada test pertama itu. Damn (Sampai aku hairan kejap takkan aku Alzheimer kot walhal keturunan aku takde pun). Bagi aku test 3 (mencari N) itu yang paling senang. Hahaha. Siapa2 yang tidak jumpa itu, faham2 la, atau dalam erti kata lain, Lu Pikir La Sendiri. Hahahahaha. :-p)

11 comments:

syu said...

eeehhhhh?
asal syu dpt C tu senang je.huhuhu
yang N tu.
>.<
hampir2 ingat kene gi check alzheimer.
hahaha xD

Cik Kmar said...

bgus2 syu. btw, at first i dunno how to spot the C in the picture bcoz i thought i is a BIG C, hahaha, tat can be seen indirectly throughout the words OOO. after i've found it then i know it's only the normal C. lol. tat's why i can do the 2nd & 3rd without any prob. =)

CTNAQUIA ESIR said...

yeah!!
pass jgak!~
(^_^)v

Cik Kmar said...

ahahaha klo xpass tu mknenye dh nyanyok ekeke. terima kasih kerana mencuba. :-D

ihsan_huhu said...

sape2 yg gagal tuh baik r g lepak pantai weekend2 cuci mate nih... sementare xwinter lg nih

Mr.Naim said...

yes..aku pon da pass ma...x nyanyok lagi la aku ne ek..wpun aku akui yang aku ne pelupa jgk hhee

Cik Kmar said...

haha ihsan. bab2 cmtu laju je ko.

bgus mr naim. anda masih muda dan sihat bertenaga.

BeLLe NaBiLaH said...

giloss...yg no 6 je la mcm t'kial2 sket..yg N tu trus je aku dpt...lol...c pon cpt gak aku dpt...yg pling susah bg aku nk cr 6...tp xde la lame sgt nk cri...tp sure ke xde alzemer??heheheheh...try tgk blog aku lak...aku rse cm aku nyanyuk dh...hoho

Bucuk said...

Memang betul. Cari "N" yang paling senang. Pasa apa senang? Sebab dia ada kat barisan pertama. "C" pulak sebab apa hang payah nak jumpa, sebab dia dok barisan ke-6. Yang nombor "6" sederhana susah sebab dia dok kat barisan ke-3. Pada aku, kita hadapi masalah yang sama sebab kita scan ikut barisan. Betul tak? Sebab kalo scan random lagi la lambat nak jumpa, kalo cepat jumpa pun sebab nasib. Dah nama pun random.

Cik Kmar said...

yupp Bucuk, i scanned it by rows. tat was why it was quite hard for me to find C. haha. u scanned by lines also, right? hehe. same. lol.

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.