Pages

Monday, March 30, 2009

Random Dialogues

Situasi 1

Di suatu pesta keramaian...

Promoter: Akak akak, tengok la kami ada promosi apa.

Akak: Akak kejar masa ni nak cepat balik.

Promoter: Ala akak kejap aje.

Akak: (Fine) *Sambil mendengar promosi2 mereka*

Promoter: Akak jom la daftar Upax Celcom, rate termurah sms phone call bla3....... (Akak mendengar sambil buat tak dengar) ....... rate paling murah akak sampai akak umur 25 tahun.

Akak: Ok. Tp akak dah 26 tahun. (Hahahaha bapak tipu)

Promoter: Oh ye ke. Ok2 kalau camtu akak promote la Upax ni kat adik2 akak k. Terima kasih akak. Maaf ganggu.

Padan muka budak tu. Kacau aku sangat. (Padahal saja tipu untuk menghentikan gangguan) Percaya pulak dia umur aku 26 tahun. Ahahahahaha. Do i look younger than 25? Lol. I am already 23 going to 24, ok. I know i am getting older. Ayat mak aku yang tak boleh blah "Orang lain dah jadi mak orang dah" Hahahahahaha. I am still young okay okay OKAY.

____________________________________________________________________

Situasi 2

Menerusi YM...

Me: You, nak tanya 1 soalan boleh tak?

Encik K: Boleh boleh.

Me: Laki2 suka ek perempuan hot2 sexy2 yang pakai baju dedah atas dedah bawah tahap tak cukup kain tu ? (Tak sedar diri walhal aku pun bukan betul2 tutup aurat pun kan kan)

Encik K: Duhhhh. Soalan apa tu.

Me: Ye la. Jawab je la. Kata soalan. (Dengan garangnya)

Encik K: I meant soalan tu sepatutnya you already know by now. Duhhhh.

Me: Maksud i, laki2 suka ke perempuan macam tu, jadi awek korang ke, bini korang ke.

Encik K: Suka, yes. Buat bini, depends.

Me: Ohhhh

Encik K: Takdelah semua. And hanya sekadar suka. Cuba fikir ye, kalau you suka kereta Ferrari, you kena beli jugak ke?

Me: Ohh okay. I got it.

Okay. No comment. Just a random question to a random man. Ahahahaha. Moral cerita; LU PIKIR LA SENDIRI (pinjam ayat Fadhilah K my colleague :D) HAHAHAHAHAHA

7 comments:

nadxoxo said...

ahahah sian budak tu kene tipu

ARNI YUSNITA AHMAD said...

i suke ayat mak u ""Orang lain dah jadi mak orang dah" typical question right. LOL

Cik Kmar said...

haha nad. pdn muke budak tu. kaco aku sgt.

arni, tu ayat my mom kat adik i. haha. klaka ok ayat tu.

ihsan_huhu said...

UPAX murah gle kot... apsal xangkat?

sape la yg xske awek2 seperti yg disebutkan td.. tp bukan utk wat bini r.

Caracol S. Trampt said...

nghe nge

kamu tua, serious tak tipu...

riri said...

owhhh yes. men are pretty d same kottt. nak hot2 tayang kat org la tu. buat bini nak yg alim2. tp prangai tah hape. so unfair. i hate this type of men. takde pendirian;p

i like this topic kmar. will wrote about this topic in myblog some other time. hehe

Cik Kmar said...

mmg upax murah gile ihsan, tp utk aku xjd pe kot sbb aku bkn kuat sgt hset. ahaks.

ko ckp aku tua fauzan, jg ko. walhal ko lg tua kn kn. haha.

tu r psl riri. so unfair kan men zaman skrg. dh xkuase nk kwn ngn laki2 dh haha.