Pages

Monday, August 18, 2008

Open Day Melbourne University '08

Semalam sebab free sangat dah takde kerja, pergi la tengok Open Day kat universiti tercinta. Padahal open day ni untuk future students and parents yang nak tahu info pasal course-course di Melbourne Uni. Haha. Tahun ni macam takde sangat freebies yang menarik, banyak fakulti bagi gula-gula je. Lol. Tapi aku kumpul banyak jugak la magnet-magnet free, magnet paling aku sayang of course magnet Genetics Department. Haha. Penuh la peti sejuk aku nanti tampal magnet-magnet Melbourne Uni nanti~

Iklan Open Day Melbourne Uni dalam tram

Pelawat-pelawat yang datang

1 comments:

cik-b said...

wahhhh
rindunyeee
=(