Pages

Thursday, July 17, 2008

Jalan-jalan di Melbourne

Hari ini penat jugak la. Bangun2 pagi lepas mandi terus teman Mek Baity bawak si Saiful Adelaide jalan2. Mule2 gi DFO Spencer St, pastu gi lunch kat Restoren Nelayan, lepas tu jalan2. Lepas tu pegi plk minum Hot Chocolate kegemaran ku di Max Brener. Hehe. Gaye aku cam banyak duit je kan. Padahal pokai hanya Allah yg tahu. Hahaha. Tapi takpe la, selagi aku ade duit aku bersyukur.

Memang penuh la perut aku td. Makan macam2. Dah la kat Max Brener tu hentam waffle tu 2 orang je ngan Zaity.

Biase kn kongsi waffle tu 3 org. Aku tak larat nak bawak perut aku td. Haha. Kenyang gile, dengan minum air white hot chocolate with crunchy waffle balls lg.

Cewah. Pastu curik2 makan pulak yg Saiful tempah tu kan (aku tak ingat name die, pelik sgt. Maklomlah org kampung mane nak ingat name makanan2 omputihs ni kan. alahai)Aku suke sgt la minum kat kedai2 yg hot choc ni. Compare ngan Starbuck, Hudson Coffee, Gloria Jeans ngan Coffee Bean, aku lg suka minum kat San Churros ke, Max Brener ke, Koko Black ke. Tapi Max Brener la yg aku plg suke weh. Ye la, dah kate org yg kuat minum dan makan coklat, takkan la aku suke masuk kedai kopi plk kn. Ala, aku masuk kedai2 kopi mahal tu pon, balik2 order Hot Choc gak. Haha. Tapi xbrape sgt la, Hot Choc dieorg mane power cm Hot Choc kedai2 minuman coklat tuh. Hehe. Makanan oh makanan. Kenapa la makanan sedap ye?Memang badan aku naik la satgi. Alahai. Tak kire ah. Selagi aku leh makan aku hentam je. Hahahaha. Aku bukan jenis jaga badan kan. Gemok pon gemok la. Asal cik abang sayang. Ehehehehe~ *Wink wink*

3 comments:

cik-b said...

i miss max brenniee
=(
skrg nk minum stabak pon x mampuuuu

Cik Kmar said...

tu r psl. skrg aku nk minum bnyk2 kt tmpt2 cmni sbb nnt blk ganu bkn stkt xmmpu, mmg xde pn kedai2 minuman cmni. hahahahahaha(oooppss tergelakkan negeri sendiri)

ihsan_huhu said...

kaye siot.. aku nk eje name kdai2 tuh pon xreti